Over mij

Over mij

Mijn motivatie en doel

Techniek is fantastisch.

Vroeger als jonge fanaat van motorfietsen en auto's werd ik gaandeweg steeds meer aangetrokken naar 'hoe het allemaal werkt'. Waarom is de ene auto sneller dan de ander en waarom rijdt een vrachtwagen op diesel en een dragster op methanol?

Gaandeweg kwam ik in aanraking met meer toepassingen van mechanica en zag ik hoe creatief en complex bepaalde systemen zijn. Door mijn werkzaamheden als business developer, technisch tekenaar en onderhoudsmonteur van 3D print systemen kwam ik in contact met allerlei bedrijven en applicaties.

Van het 3D metaal printen voor luxe jachten tot het seriematig produceren van kunststof onderdelen, het kwam allemaal voorbij. Hierdoor zag ik veel uitdagingen steeds creatiever opgelost worden. Combinaties van 3D printen en frezen, materiaaleigenschappen gebruiken waar men eerder niet over had nagedacht, ik ben ervan overtuigd dat veel techniek goed verhulde kunst is.

 Mijn doel

Het doel is om u zo snel mogelijk een kwalitatief product in handen te geven.

Mensen zijn creatief, maar om van idee tot product te komen is vaak een lastige stap. Hiervoor is kennis en kunde vereist. Met mijn ervaring kan ik mensen sneller hun visie laten realiseren. Hierdoor wordt er een drempel weggenomen die anders veel mensen niet zouden durven of kunnen nemen.


Slim ontwerpen

Door te werken met verschillende productietechnieken zie je de meeste mogelijkheden.